معرفی برند گرند استریم

شرکت برند گرند استریم از معتبر ترین برندهای تولید و توزیع محصولات صوتی و تصویری است. محصولات این شرکت علاوه بر کیفیت دارنده ی گواهینامه ی بهترین طراحی است. این شرکت برای شبکه های کامپیوتری، محصولات صوتی و تصویری تحت شبکه تولید می کند. محصولات این شرکت ویژگی های زیادی چون، کیفیت صدا و تصویر و امکانات تلفن طبق استاندارهای صنعتی جهانی را دارد. دفتر مرکزی این شرکت در بروکلین است و نمایندگی رسمی در سایر کشورها مانند، دالاس، چین و لس آنجلس دارد. محصولات این برند به دلیل تنوع و نوآوری و همچنین کیفیت بالا به یک برند جهانی تبدیل شده است و طرفداران زیادی دارد. این محصولات با کیفیت فوق العاده ای در صدا و تصویر شناخته می شود. شرکت نیکسان در ایران نمایندگی رسمی برند گرند استریم است. برای خرید محصولات با تضمین این برند به دفتر نیکسان مراجعه کنید.

تلفن تحت شبکه برند گرند استریم

تلفن تحت شبکه گرند استریم یک فناوری های جدید است که از طریق اینترنت به انتقال صدا می پردازد. این تلفن ها که به ای پی فون نیز شهرت دارند تلفن هایی هستند که با سیستم تلفنی ویپ برای اتصال تماس استفاده می کنند. این تلفن های از طریق  WIFI، کابل و یا اتصال به اینترنت به سرویس های تلفن متصل می شوند. انتقال صوت از طریق اینترنت یا VOlP  امکان پذیر است. این تلفن ها در مدل های رومیزی، بی سیم و کنفرانسی ساخته می شوند. ظاهر آن ها شبیه همه ی تلفن های معمولی است که در ادارات و یا منازل استفاده می شود و تنها تفاوت آن ها در نحوه ی اتصال این گونه تلفن ها است. این تلفن ها سیگنال های صوتی آنالوگ را به سیگنال های دیجیتال تبدیل می کند. داده هایی که به روی خط ارسال می شوند همان سیگنال های دیجیتال شده هستند.

مزایای تلفن های تحت شبکه

این تلفن ها ظاهری شبیه تلفن های کلاسیک آنالوگ دارند. با قرار دادن آن ها روی میز تشخیص این تلفن ها از تلفن های معمول آسان نیست. استفاده از این تلفن ها نیازی به آموزش ندارد و مانند همه ی تلفن ها کار می کند. برای صرفه جویی در هزینه ها و به روز رسانی سیستم های تلفن بهترین راهکار استفاده از تلفن های دیجیتال است. از این تلفن ها برای تماس و اتصال اینترنتی استفاده می کنند. کشیدن خط تلفن مرتبط با هر یک از دستگاه ها برای استفاده از این تلفن ها لزومی ندارد. استفاده از اتصال اینترنتی در دفتر کار برای تلفن های ای پی به کار می رود. تماس های کارمندان با دیگر تلفن های تحت شبکه در سازمان و یا اداره رایگان است و باعث صرفه جویی در هزینه ها می شود. برقراری چند تماس به صورت همزمان در هنگام استفاده از این تلفن ها به راحتی انجام می گیرد و برای برقراری تماس دوم نیاز به یک خط تلفن جداگانه نیست. استفاده از سیستمی به نام صف تماس در این موارد باعث مدیریت همه ی تماس ها در شرایطی می شود که چندین تماس پشت خطی دارید. این تلفن ها دارای مسیریابی پیشرفته، متصدی خودکار، پاپ آپ، ضبط تماس، تلفن گویا، پیام رسان فوری، کنفرانس ویدئویی و چت است.

انواع تلفن های تحت شبکه

تلفن تحت شبکه به دو سیستم نرم افزار و سخت افزار تقسیم می شوند. عرضه ی هر دو نوع تلفن توسط نمایندگی های معتبر انجام می شود. تلفن های سخت افزاری شباهت زیادی به تلفن های سنتی یا ثابت دارند و برای برقراری تماس از اینترنت استفاده می کنند. این تلفن های دارای سیستم برقراری تماس، تماس کنفرانسی و صندوق صوتی هستند. برقراری تماس ویدئویی نیز از جمله ویژگی های این مدل تلفن ها است. این تلفن ها در چهار نوع رومیزی، بی سیم، کنفرانسی و USB در بازار عرضه می شود. تلفن های رومیزی دارای یک صفحه نمایش LCD هستند و میکروفون های اختصاصی برای کیفیت صدا و دکمه های قابل برنامه ریزی دارند. قیمت این تلفن ها در کیفیت صدا و پیشرفته بودن سیستم های آن تاثیر دارد. دوربین های کوچک متصل به تلفن به انجام تماس تصویری و کنفرانسی کمک می کند. برای خرید تلفن های بیسیم نسبت به مدل رومیزی آن ها هزینه ی کمتری صرف می شود. یک واحد پایه چندین تلفن را پشتیبانی می کند. در تماس های تلفنی چند نفره از تلفن های کنفرانسی استفاده می شود. تلفن هایUSB  با استفاده از یک جک به کامپیوتر متصل می شود. از این مدل تلفن با یک برنامه ی نرم افزار خاص خود می توانید استفاده کنید. تلفن های IP  مبتنی بر نرم افزارهایی شناخته می شوند که روی کامپیوتر و یا تلفن همراه نصب می شوند. رابط این تلفن های نرم افزاری شبیه یک تلفن هوشمند است. برای تماس می توان از یک هدست که به یارانه یا تلفن متصل می شود استفاده کرد. اگر دستگاه دارای میکروفون داخلی باشد برای تماس می توان از آن استفاده کرد.